Poskrbite za varnost vaše organizacije kjerkoli!

Kaj je CISCO Umbrella?

Varnost vaše organizacije je zelo pomembna. Poskrbite, da je za varnost vaših uporabnikov  poskrbljeno, kjerkoli se nahajajo- pa če so zunaj ali znotraj vašega omrežja. CISCO Umbrella poskrbi za varnost vaše organizacije. 

CISCO Umbrella je platforma v oblaku, ki je ob uporabi vgrajena v temeljno komunikacijo vseh internetnih povezav uporabnika, kjerkoli se nahaja, ob tem pa zagotavlja prvo obrambno linijo proti nevarnostim in zlorabam na spletu.

Zakaj organizacija potrebuje Cisco Umbrella?

Moderna podjetja imajo vedno več mobilnih uporabnikov z napravami, ki jih uporabljajo tudi zunaj korporativnega omrežja za svoje delo. S tem pa nazaj prinašajo tveganja, njihovo poslovanje pa postane še bolj odprto za napade. Cisco Umbrella ščiti uporabnike, podatke in informacijsko infrastrukturo, kjerkoli se nahajajo.

Pokritost tudi zunaj omrežja podjetja

Cisco Umbrella omogoča polno vidljivost v internetni aktivnost na napravah in portih za vse uporabnike tako znotraj, kot tudi zunaj omrežja njihovega podjetja.

Enostavna postavitev in upravljanje

Umbrella ne zahteva tipične kompleksnosti varnostnih postavitev. Cisco Umbrella vse funkcije izvaja v oblaku-v podatkovnih centrih z 100% “uptime” delovanjem. Za uporabo ne boste potrebovali nobene naprave in nadgrajevanja na vaši strani. Za več informacij in podrobnosti vas vabimo k ogledu videa. 

 

Transparentni pregled naprav in uporabnikov v omrežju:

CISCO IDENTITETE SERVICES ENGINE(ISE)

je najbolj napredna varnostna platforma za upravljanje omrežja, ki vam poenoti in avtomatizira varen dostop do vašega omrežja. ISE dovoljuje dostop do omrežja na osnovi vlog, ki jih predhodno definiramo. Za več informacij vas vabimo k ogledu videa. 

 

PRIDUŽITE SE NAM NA BREZPLAČNEM SEMINARJU

Podjetje Comtron bo 15.6..2017 v Hotelu City Maribor organiziral dogodek, kjer boste imeli priložnost izvedeti več o Cisco Umbrella. Vabljeni na predavanje in sproščeno druženje po samem dogodku. Za več informacij nas prosim kontaktirajte na elektorski naslov: sandra.smolinger@comtron.si ali telefonsko številko: 02 3003 500. Veselimo se srečanja z vami.

Ekipa Comtron

0 917