1. /
  2. ERP TRONInterCenter

ERP sistem TronInterCenter sistem smo začeli snovati z namenom, da bi zagotovili podporo vsem bistvenim področjem poslovanja in procesom znotraj podjetja, ki so v TRONInterCentru razvrščeni po funkcionalno modularnih sklopih. Trg je poleg osnovnih potreb, ki jih zadovolji ERP sistem (računovodstvo, knjigovodstvo, izračun plač, nabava, maloprodaja, podpora odločanju, servis, analize poslovanja,…) pokazal potrebo tudi po novih funkcionalnostih, ki smo jih implementirali v ERP sistem. Poslovanje v različnih panožnih zahtevah je spodbudilo razvoj rešitev, ki temeljijo na specifičnih zahtevah – vertikalne rešitve.

 

 

Danes lahko podjetje gradi informacijski sistem po svojih potrebah in rasti, pri čemer znotraj ERP sistema TIC vključuje posamezne modularne sklope. Od sistema za skladiščenje TRON Warehouse, ki je namenjen sistematičnemu obvladovanju velikih skladišč podjetij. Na drugi strani pa predstavljamo celovite spletne rešitve, ki so namenjene podjetjem, ki želijo del prodaje preusmeriti na splet.

 

Do 31.12.2017 Vas vabimo, da izkoristite popust na TIC licenco za novega uporabnika. Več o popustu boste izvedeli na dogodku Roadshow, 19.10.2017. Vabljeni!

Menim, da aplikacija TronInterCenter nudi dobro rešitev tako za materialno kot finančno poslovanje, seveda ob zanesljivi podpori in zakonskih nadgradnjah, ki so v sklopu vzdrževalne pogodbe.
Adel d.o.o.

ALFONZ BAUMAN

PRODAJNI INŽENIR

(+386) 2 3003 580