×
  1. /
  2. ERP TRONInterCenter

ERP sistem TronInterCenter smo začeli snovati z namenom, da bi zagotovili podporo vsem bistvenim področjem poslovanja in procesom znotraj podjetja, ki so v TRONInterCentru razvrščeni po funkcionalno modularnih sklopih. Trg je poleg osnovnih potreb, ki jih zadovolji ERP sistem (računovodstvo, knjigovodstvo, izračun plač, nabava, maloprodaja, podpora odločanju, servis, analize poslovanja,…) pokazal potrebo tudi po novih funkcionalnostih, ki smo jih implementirali v ERP sistem. Poslovanje v različnih panožnih zahtevah je spodbudilo razvoj rešitev, ki temeljijo na specifičnih zahtevah – vertikalne rešitve.

 

ERP

 

Danes lahko podjetje gradi informacijski sistem po svojih potrebah in rasti, pri čemer znotraj ERP sistema TIC vključuje posamezne modularne sklope. Od sistema za skladiščenje TRON Warehouse, ki je namenjen sistematičnemu obvladovanju velikih skladišč. Na drugi strani pa predstavljamo celovite spletne rešitve, ki so namenjene podjetjem, ki želijo del prodaje preusmeriti na splet.

 

Do 31.12.2018 Vas vabimo, da izkoristite popust na TIC licenco za novega uporabnika.

 

Glavne prednosti ERP TIC

Gradnja ERP TIC na podlagi lastnih izkušenj

Podjetje Comtron d.o.o. že od leta ustanovitve 1989 uporablja poslovno informacijski sistem ERP TRONInterCenter. Uporabljamo ga  prav vsi zaposleni. To nam omogoča, da poslovno informacijski sistem stalno nadgrajujemo in izboljšujemo. V podjetju Comtron uporabljamo tudi skladiščni sistem TRONterm in TRONWareHouse, davčno blagajno TRONpos v trgovini in rešitev za splet, našo spletno trgovino Akcija.si.

Modularno zasnovan sistem

Informacijski sistem TRON InterCenter je zasnovan modularno, kar pomeni, da za vas pripravimo samo tiste module, ki jih potrebujete glede na obseg vašega poslovanja. V kolikor bi kasneje želeli pokriti tudi ostala področja, je aktivacija ostalih modulov preprosta in hitra. Pripravljenih imamo preko 1000 modulov.

 

Moduli prilagojeni panogam

Naše stranke so podjetja iz različnih industrij in področij.   Od majhnih trgovin do multinacionalk, ki sežejo od živilske do metalurške industrije. To so področja kot so: trgovina, distribucija, avtodeli, proizvodnja, neprofitne organizacije, profesionalne storitve, gradbeništvo, zdrava prehrana itd. Predvsem bi izpostavili področje z avto deli, katera največja podjetja nam zaupajo že vrsto let. Več si oglejte v naših naštetih referencah. Nudimo vam neomejene razširitve in prilagoditve na želje vašega podjetja.

Vse na enem mestu

V podjetju Comtron vam nudimo vse poslovno programske rešitve na enem mestu. To vključuje sistemske rešitve, software rešitve in podporo. Prav tako pa vam ponujamo strojno opremo in servis po ugodni ceni.

Nizki stroški vzdrževanja ter ugodni pogoji za nakup ali najem

Prednost ERP TRONInterCentra  so definitivno nizki stroški vzdrževanja na pram konkurenci in ugodni pogoji za nakup ali najem. Za več informacij o prodajni akciji pišite na prodaja.tic@comtron.si ali pokličite 02 300 35 80.

SAŠA DUJIČ

PRODAJNI INŽENIR

(+386) 2 3003 588

ALFONZ BAUMAN

PRODAJNI INŽENIR

(+386) 2 3003 580

JURE SELAR

PRODAJNI INŽENIR

(+386) 2 3003 510

Želite izvedeti več? Pokličite nas!     Tel.: 02 300 35 00

Novice

Prijavite se na novice
Prijavite se