×
  1. /
  2. ERP TRONInterCenter
  3. /
  4. ERP verzije

Verzije ERP TRONInterCentra vam omogočajo, da v svoje poslovanje zahtevate tiste module, ki jih najbolj potrebujete. Tako je program prilagojen za podjetja različnih velikosti in potrebam določenim področjem poslovanja. Poznamo verzije ERP TRONInterCentra, ki so namenjena manjšim podjetjem za vodenje veleprodaje, maloprodaje, zalog in saldakontov kupcev in dobaviteljev. Kot tudi verzijo, ki vsebuje vse funkcionalnosti različice EE in je namenjena podjetjem, ki želijo podpreti servisno dejavnost, upravljati odnose s strankami in izračunavati osebne dohodke svojim zaposlenim v moderno zasnovanem informacijskem sistemu. Dopuščamo vam izbiro in prilagodljivost za vaše potrebe.

ERP

 

Namenjena je manjšim podjetjem, ki jim je osnovna dejavnost maloprodaja blaga in storitev.

 

ERP

 

Namenjena je podjetjem, ki želijo spremljavo zalog blaga v skladiščih, izdajati veleprodajne dokumente, preostale poslovne funkcije pa obvladujejo na drugi način.

ERP

 

Je najenostavnejša licenca, ki vključuje skladiščne, nabavne, veleprodajne module, izpise, saldakonte in plačilni promet.

 

 

Namenjena je manjšim podjetjem za vodenje veleprodaje, maloprodaje, zalog in saldakontov kupcev in dobaviteljev.

 

Lan

ERP

ERP

ERP

MBE

 

Namenjena je podjetjem, ki želijo svoje poslovanje obvladati v modernem informacijskem sistemu in uporabiti napredne analize poslovanja.

 

 

 

 

ERP

 

Različica vsebije vse funkcionalnosti, ki so potrebne za poslovanje podjetij s področja trgovine, proizvodnje, storitvene dejavnosti…

 

 

 

 

ERP

 

Verzija vsebuje vse funkcionalnosti različice EE in je namenjena podjetjem, ki želijo podpreti servisno dejavnost, upravljati odnose s strankami in izračunavati osebne dohodke svojim zaposlenim v moderno zasnovanem informacijskem sistemu.

 

 

Funkcionalnosti Verzija
POSS SELL SELLsk SBE MBE EE EEp
Sistem
Skladiščenje
Nabava
Maloprodaja ON line
Veleprodaja
Saldakonti
Plačilni promet
Glavna knjiga
Osnovna sredstva
Plače
Poštna in fakturna knjiga
Servis
Časovni analizator
CRM
Projektni analizator
Proizvodnja

Želite izvedeti več? Pokličite nas!     Tel.: 02 300 35 00

Novice

Prijavite se na novice
Prijavite se