IDEALNA HIPER-KONVERGENČNA INFRASTRUKTURA

DELL EMC in VMWARE vSAN PROMO PAKETI

Družba DELL EMC je združila moči s proizvajalcem programske opreme za virtualizacijo VMware in v ta namen pripravila posebne promocijske komplete programske opreme VMware vSAN skupaj z eno in dvoprocesorskimi strežniki PoweEdge.
Konvergirani virtualni sistemi vsebujejo strežniške, diskovne, omrežne in programske podsisteme in so predkonfigurirani, s čimer je čas njihove implementacije bistveno krajši kot pri klasičnih postavitvah. Njihove prednosti so predvsem enostavnost upravljanja ter enotna tehnična podpora na nivoju vseh podsistemov, s čimer bistveno pohitrimo diagnostiko in odpravljanje napak.

WMware vSAN je napredna rešitev, ki virtualizira infrastrukturo, namenjeno omrežni hrambi podatkov, saj združuje dve vrsti fizične hrambe podatkov – trde diske in pogone SSD. Upravljanje virtualizirane hrambe podatkov je z VMware vSAN za skrbnike IT v podjetjih hitro in predvsem enostavno. V paketih je vključena WMware vSAN licenca s kar 3 letno naročnino.

V podjetju Comtron d.o.o. vam nudimo celoviti nabor storitev vzpostavitve in vzdrževanja strežniške infrastrukture ne glede na velikost vašega podjetja.

Za več informacij nas kontaktirajte na: prodaja.ing@comtron.si  /  02 3003 500

0 802