Spoznajte rešitev TRONterm

Vabimo Vas, da se udeležite koristnega in zelo uporabnega srečanja, kjer vam bomo prikazali uporabo naše rešitve za skladišča TRONterm. V ŽIVO Vam bomo prikazali izvedbo inventure in popis zaloge. Kako enostavno, hitro in učinkovito poteka izvedba inventure s TRONterm boste imeli priložnost preizkusiti tudi sami na srečanju.

Dogodek bo potekal na sedežu podjetja Comtron d.o.o., Tržaška cesta 21, 2000 Maribor v petek, 30.11.2017 s pričetkom ob 13. uri. 

KAJ JE TRONterm?

 

 

TRONterm služi kot dodatna veja celovite informacijske rešitve TRONInterCenter  (v nadaljevanju poimenovano z okrajšavo– TIC) za podporo prejemom in izdajam v skladišče. Vsak prejem in izdaja v skladišče se zabeležita v aplikacijo TRONterm, kar omogoča lažji in hitrejši nadzor nad materialnim poslovanjem.

Aplikacija je enostavna in intuitivna za uporabo, zato je usposabljanje uporabnikov kratko.

FUNKCIONALNOSTI:

POPIS:
Funkcija Popis je namenjena popisu prejema kot tudi izdaje artiklov. Ko sprejmemo opravilo na terminal lahko pričnemo s popisom. Popisujemo lahko:

▪prevzem;

▪prevzem brez pospravljanja;

▪prevzem s pospravljanjem;

▪popis izdaje.

NOV DOKUMENT:
Funkcija Nov je namenjena izdelavi novih dokumentov na terminalski aplikaciji TRONTerm.

SKENIRANJE:
Funkcija skeniranje je namenjena skeniranju artiklov, s katerimi želimo kasneje operirati.

POSPRAVLJANJE:
Funkcija pospravljanje je namenjena pospravljanju artiklov, ki smo jih predhodno samo skenirali. S to funkcijo že skenirane artikle »pospravimo« na končno lokacijo.

SERIJSKE ŠTEVILKE

TRONIntercenter vsebuje zapis artiklov z vključenim serijskim evidentiranjem in količinsko serijsko številko. Sestavni del količinske serijske številke je datum roka trajanja. Popis prejema na dlančniku prav tako vključuje serijske številke.

Delavnica TRONWareHouse 29.10.2017

Verjamemo, da bo obisk koristen za Vas, vaše zaposlene, skladiščnike in kot za samo podjetje. Po uradnem delu dogodka bo sledilo druženje v sproščenem vzdušju, kjer vam bo naš strokovnjak in oseba z največ izkušnjami na tem področju, Alfonz Bauman, odprt za vsa vprašanja in dodatne informacije.

Za več informacij in prijavo na dogodek pišite na elektronski naslov katja.hus@comtron.si ali pokličite 02 300 36 30.

Spoznajte in preizkusite katero rešitev za lažjo izvedbo inventure uporabljajo največji.

 

0 422