Smo pooblaščen distributer in serviser za tiskalnike nalepk in etiket TSC (Taiwan Semi Conductor). Podjetje TSC je na trgu prisotno že več kot 25 let in vam nudi izjemno kakovostne tiskalnike nalepk in etiket.  S sloganom »TSC – The Smarter Choice« je zares prava izbira za vas! TSC tiskalniki etiket so kvalitetni, zanesljivi in robustni.

Kvalitete, ki vas bodo prepričale:

2 leti garancije (z možnostjo podaljšanja na 3 ali 5 let)

TSPL-EZ™ programski jezik (Zebra, Eltron): enostavno zamenjajte vaš obstoječi tiskalnik, brez kakršnih koli prilagoditev;

⇒ vmesniki standardno:  USB, RS232

⇒ vsak model tiskalnika je možno nadgraditi z Wi-Fi ali Bluetooth modulom;

⇒ delujejo v okoljih Windows, Android, iOS;

Thermal Smart Control: za izjemno čiste linije tiska;

⇒ skupaj s tiskalnikom prejmete brezplačen program za oblikovanje etiket Bartender Ultralight ;

⇒ certifikat ENERGY STAR ®;

 

Ne veste kateri TSC tiskalnik izbrati? Poglejte kaj vam predlaga naše orodje za izbiro TSC tiskalnika.

23

SANDRA SMOLINGER

POS & AUTO ID

(+386) 2 3003 547

tsc-distri

TSC ALPHA-2R

Alpha-2R je najmanjši v družini prenosnih tiskalnikov, namenjen le za tiskanje računov širine 2″. Lahek in enostaven za uporabo, deluje z vsakršno aplikacijo za mobilno tiskanje etiket. Omogoča največjo kapaciteto medija na trgu (širina medija do 58mm, zunanji premer do 50mm), visoka kapaciteta baterije pa omogoča efektivno tiskanje računov tudi do 17 ur brez polnjenja.

TSC ALPHA-3R

Alpha-3R je zadovoljiv in lahek 4″ tiskalnik etiket, ki je zmožen delovati skupaj z vsakršno mobilno aplikacijo za tiskanje etiket in POS računov, kjer potrebujete hitro in zanesljivo tiskanje na zahtevo. Z največjo zmogljivostjo medija v svojem razredu in polnilno baterijo boste prihranili na času.

TSC ALPHA-4L

Model Alpha-4L je zasnovan kot zanesljiv prenosni tiskalniki etiket za delo v najbolj zahtevnih okoljih. Prednosti tiskalnika so predvsem v veliki kapaciteti medija in izjemno vzdržljivi polnilni bateriji.  S stopnjo zaščite IP54 je odporen na prah in vodo, zaradi gumijastega ohišja pa lahko prenese padce z višine vse do 1,5m.

Programi za oblikovanje nalepk in potrošni material

Program za oblikovanje etiket Bartender

program za oblikovanje etiket BarTender

BarTender program vam omogoča oblikovanje etikete po vaših željah, vklučno z velikostjo, slogom besedila, črtne kode ali grafike. Vaša domišljija s programom BarTender nima omejitev. S tiskalniki etiket TSC dobite Light verzijo programa BarTender popolnoma brezplačno!

Riboni termo transfer folije

Riboni (termo transfer folije) in etikete

Nudimo vam velik izbor različnih dimenzij in kakovosti etiket ter ribonov.