IceWarp združuje vse oblike komunikacije v našem podjetju v eno enotno rešitev

Mirko Simonovič

Prodajni inženir

mirko.simonovic@comtron.si

02/3003548

Peter Kokec

Prodajni inženir

peter.kokec@comtron.si

02/3003540


IceWarp je idealno orodje za hitro izmenjavo podatkov in informacij tako online, offline, kot tudi preko mobilnih naprav. Poštni strežnik IceWarp lahko najamete v oblaku ali pa ga imate nameščenega lokalno na vašem strežniku.

Funkcionalnosti programa LanSchool

WebClient centralizira vse vaše podatke iz e-pošte, klepetov in klicev ter jih naredi dostopne na katerem koli brskalniku oziroma na kateri koli napravi. Upravljajte vaše kontakte, sestanke in opravila ter sočasno opravite še sestanek preko spleta. Enostaven vmesnik je prilagojen za vse mobilne naprave.

▪Pošta
▪Koledarji
▪Kontakti
▪Opravila
▪Beležke
▪Video klici in klepeti
▪Spletni dokumenti

WebAdmin je najbolj priročno orodje za osnovno upravljanje s strežnikom. Prikaže vam realno stanje strežniških aktivnosti ter statistike. Preko WabAdmin upravljate z domenami in uporabniki. Do WebAdmin orodja lahko dostopate iz katerega koli osebnega računalnika, tablice ali pametnega telefona.

▪API konzola
▪Upravljanje z domenami
Jedro IceWarp platforme predstavlja Mail Server – razširljiv in robusten SMTP/IMAP/POP3 strežnik, ki zmore tudi več kot 1000 sporočil na minuto, brez pošiljanja v vrsti. Vse funkcije so zaščitene z SSL/TLS enkripcijo.

▪Active Directory
▪Operacijski sistemi (Windows 2003 in kasnejši, Red Hat Enterprise Linux, CentOS, Debian, Ubuntu. Na voljo za 64-bit ali 32-bit. Povezuje MySQL, MS SQL in Oracle podatkovne baze)
▪Migracijska orodja
IceWarp simulira Exchange ActiveSync in vam brezžično sinhronizira vso pošto, koledarje, kontakte in opravila na katero koli napravo.

▪Outlook Sync Plugin
▪Mac Apps
Z Anti-Spam in Kaspersky antivirusno zaščito bodo vaši ključni in pomembni podatki zavarovani pred virusi in zlonamerno programsko opremo.

Novice

17/01/2019

Spoznajte sisteme Axis

Podjetje AXIS je vodilni ponudnik LAN nadzornih in audio sistemov. Ponašajo se z iznajdbo prve mrežne/IP kamere v letu 1996 in od takrat veljajo za inovatorje […]
22/11/2018

Predstavitev Cisco stikal in varnostnih rešitev

Pozdravljeni! Vabimo vas na naš dogodek, kjer vam bomo predstavili nova Cisco stikala in Cisco varnostne rešitve. Dogodek se bo odvil v torek, 4.12.2018 v hotelu […]
21/10/2018

Sejem MOS 2018 je v polnem teku!

V tem tednu poteka tradicionalni, že 51. Mednarodni obrtniški sejem, najbolj poznan pod kratico MOS. Tudi mi se držimo tradicije, saj na njem sodelujemo že vrsto […]

Želite izvedeti več?

Pokličite nas: 02 300 3500