×

IceWarp je idealno orodje za hitro izmenjavo podatkov in informacij tako online, offline, kot tudi preko mobilnih naprav.

Poštni strežnik IceWarp lahko najamete  v oblaku ali pa ga imate nameščenega lokalno na vašem strežniku.

WebClient  centralizira vse vaše podatke iz e-pošte, klepetov in klicev ter jih naredi dostopne na katerem koli brskalniku oziroma na kateri koli napravi. Upravljajte vaše kontakte, sestanke in opravila ter sočasno opravite še sestanek preko spleta. Enostaven vmesnik je prilagojen za vse mobilne naprave.

▪Pošta

▪Koledarji

▪Kontakti

▪Opravila

▪Beležke

▪Video klici in klepeti

▪Spletni dokumenti

icewarp

WebAdmin je najbolj priročno orodje za osnovno upravljanje s strežnikom. Prikaže vam realno stanje strežniških aktivnosti ter statistike. Preko WabAdmin upravljate z domenami in uporabniki. Do WebAdmin orodja lahko dostopate iz katerega koli osebnega računalnika, tablice ali pametnega telefona.

 

▪API konzola

▪Upravljanje z domenami

Jedro IceWarp platforme predstavlja Mail Server – razširljiv in robusten SMTP/IMAP/POP3 strežnik, ki zmore tudi več kot 1000 sporočil na minuto, brez pošiljanja v vrsti. Vse funkcije so zaščitene z SSL/TLS enkripcijo.

▪Active Directory

▪Operacijski sistemi (Windows 2003 in kasnejši, Red Hat Enterprise Linux, CentOS, Debian, Ubuntu. Na voljo za 64-bit ali 32-bit. Povezuje MySQL, MS SQL in Oracle podatkovne baze)

▪Migracijska orodja

IceWarp simulira Exchange ActiveSync in vam brezžično sinhronizira vso pošto, koledarje, kontakte in opravila na katero koli napravo.

 

▪Outlook Sync Plugin

▪Mac Apps

Anti-Spam  in Kaspersky antivirusno zaščito bodo vaši ključni in pomembni podatki zavarovani pred virusi in zlonamerno programsko opremo.

BOŠTJAN ČOLNIK

VODJA PRODAJE

(+386) 2 3003 546

MARKO KOPIČ

PRODAJNI INŽENIR

(+386) 2 3003 564

Prijavite se na novice
Prijavite se

Novice