×

Ohranjevanje nadzora

V Exchangeu lahko izoblikujete rešitev po meri glede na svoje edinstvene potrebe, komunikacija bo vedno na voljo, vi pa boste ohranili nadzor. Odločite se za hitro selitev v oblak, uvajanje na mestu uporabe ali pa upravljajte hibridno uvajanje z nabiralniki, ki so tako v spletu kot tudi na mestu uporabe.

V spletnem skrbniškem središču za Exchange, ki je preprosto za uporabo, upravljajte učinkovite zmogljivosti, vključno s preprečitvijo izgube podatkov in skupinami storitve Office 365 . Z dostopom na osnovi vlog lahko učinkovito upravljate Exchange in dodeljujete opravila. S funkcijami arhiviranja, velikimi nabiralniki in pravilniki o hranjenju v Exchangeu lahko uporabniki obdržijo pomembne podatke na enem mestu, vi pa prevzamete nadzor nad shrambo in zahtevami za skladnost s predpisi.

Icono-Exchange

Večja učinkovitost v poljubnih napravah

Exchange vam omogoča večjo učinkovitost z upravljanjem naraščajočih količin komunikacij v več napravah in učinkovitejše sodelovanje v skupinah. Z nabiralnikom, ki prikazuje relevantna in pomembna sporočila in vsebuje nastavitve pravil, ki ustrezajo vašemu načinu dela, lahko opravite več in hitreje. Poenostavite in izboljšajte sodelovanje s skupinami storitve Office 365 , s čimer povežete osebe, informacije in orodja, ki jih potrebujete, da skupaj naredite več.

Z mapo »Prejeto« za skupino, s koledarjem in pogovori se lahko skupina organizira in poskrbi za napredovanje dela. Skupna raba datotek s skupino je preprosta s storitvijo OneDrive za podjetja, saj ste lahko soavtor v realnem času, ko pa je datoteka posodobljena, vsi člani skupine prejmejo samodejno obvestilo. Dostopajte do vsebine, pogovorov, opravil ali urnikov v svojih napravah, pri čemer uporabite program Outlook za sistema iOS in Android ali Outlook Web App.

feature_eas1

MARKO KOPIČ

PRODAJNI INŽENIR

(+386) 2 3003 564

BOŠTJAN ČOLNIK

VODJA PRODAJE

(+386) 2 3003 546

Zaščita organizacije

Exchange ščiti poslovno komunikacijo in zaupne informacije ter tako poenostavi skladnost s predpisi (notranjimi in zunanjimi). Vgrajena zaščita pred virusi, neželeno pošto in napadi lažnega predstavljanja aktivno ščiti vašo komunikacijo. Funkcije preprečitve izgube podatkov prepoznajo, nadzirajo in ščitijo zaupne podatke s temeljito analizo vsebine, namigi pravilnika v Outlooku pa uporabnike obveščajo o kršitvah pravilnikov, preden so poslani zaupni podatki.

Pametne izkušnje

S strežnikom Exchange 2016 lahko naredite več. S hitrejšimi, natančneje določenimi in popolnejšimi iskalnimi poizvedbami ter izboljšano mapo »Prejeto« boste hitreje našli, kar iščete. Te dodatne zmogljivosti zagotavljajo, da bo vaš nabiralnik ostal pregleden in preprost za upravljanje, tudi ko se bo sčasoma povečal. Exchange zagotavlja tudi orodja za sodelovanje, ki ustrezajo vašemu načinu dela, in odlično izkušnjo v poljubni napravi.

Sodobno podatkovno središče

Exchange 2016 zagotavlja zanesljivo in preverjeno arhitekturo na mestu uporabe. Zagotavlja inovacijo in preprostost za uporabo v organizacijah poljubne velikosti, vrhunsko učinkovitost delovanja in zanesljivost, ki omogočata odlično uporabniško izkušnjo, ter poenostavljeno uvajanje, pripravljen pa je tudi za uporabo z oblaku, tako da se lahko povežete kadar koli.

Prijavite se na novice
Prijavite se

Novice