×

Zimbra je poštni sistem ki je združljiv z MS orodji ali pa do njega varno dostopate preko različnih spletnih brskalnikov ali namenskega odjemalca. Je varna, saj opcijsko nudi zaščito pred nezaželeno pošto in virusi, ter skrbi za šifriranje podatkov na ključnih točkah. Je zanesljiv sistem saj opcijsko nudi možnost ureditve varnostne kopije in razširljiva z drugimi poslovnimi sistemi. Hkrati jo odlikuje velika mobilnost saj lahko do pošte, koledarjev in ostalih podatkov dostopate kjerkoli in kadarkoli – iz vseh mobilnih platform.

 

V osnovi poznamo trajne (perpetual) in najemne/letne (subscription) licence. Za trajne je vsako leto priporočljivo skleniti vzdrževanje ki omogoča dostop do novih verzij, pri letnih licencah pa je to že vključeno. Zimbra paketi se prodajajo v paketu po 25 licenc.

Vključuje hitro in zanesljivo elektronsko pošto, osebne ter skupinske koledarje in adresarje, opravila, sejne sobe in odlagališče datotek.
Do Zimbre lahko dostopate preko bogatega spletnega vmesnika, namizne aplikacije ali mobilnega telefona. Združljiva pa je tudi z drugimi aplikacijami kot so Outlook, Mozilla Thunderbird in Apple Mail.

 

Vključuje:

▪Napredno funkcionalnost e-pošte

▪Naloge in opravila

▪Integriran koledar

▪Delo z dokumenti

Obstaja več različic in sicer kot brezplačni OPEN SOURCE, ali pa kot plačljivi STARTER, STANDARD ali PROFESSIONAL različica.

Razlike in funkcionalnosti so razvidne iz spodnje tabele.

zimbra_tabela

BOŠTJAN ČOLNIK

VODJA PRODAJE

(+386) 2 3003 546

Prijavite se na novice
Prijavite se

Novice