×

Strežniški sistemi v naši ponudbi zagotavljajo najbolj zmogljive in prilagodljive rešitve znanih proizvajalcev za podjetja vseh velikosti, v vseh dejavnostih in za vse vrste dela.

Ponudimo vam lahko: Lenovo, DELL, Fujitsu, HP strežnike

Ponudba vsebuje razširljive tower strežnike, vsestranske rack strežnike ter kompaktne in razširljive blade strežnike.

Strežniki iz naše ponudbe pokrijejo vse potrebe vašega podjetja, naj bodo to virtualni strežniki, datotečni strežniki, poštni strežniki, terminalski strežniki, Web ali FTP strežniki.

 

Kakovost, široka paleta inovacij, visoka učinkovitosti, minimalni operativni stroški, kompleksnost, skalabilnost in večja okretnost v vsakodnevnem poslovanju spremeni vaš IT v poslovno prednost.

Naše 25 letne izkušnje v več sto uspešno izvedenih projektih za postavitev in virtualizacijo strežnikov, ter neprecenljive izkušnje izvajalcev neposredno vplivajo na razvoj strežnikov, rešitev in izvedbo storitev.

 

Da bi imeli najboljšo rešitev za vaše individualne potrebe, nudimo širok nabor ponudbe storitev, ki zajema vse vidike virtualizacije strežnikov in računalništva v oblaku.

Strežniški sistemi v naši ponudbi so polno kompatibilni z vsemi virtualnimi platformami vodilnih proizvajalcev: VMware, Microsoft Hyper-V, Citrix, Linux, kar zagotavlja zanesljivost, varnost in nadgradljivost.

KOT ZANESLJIV PARTNER VAM NUDIMO:

 

▪optimalno načrtovanje vašega IT centra;

▪integracijo strežniških sistemov v vaš IT center;

▪vzdrževanje strežniške infrastrukture s hitrimi odzivnimi časi in originalnimi nadomestnimi deli.

 

Naši zaposleni so visoko kvalificirani strokovnjaki z več letnimi izkušnjami in ustreznimi certifikati s strani proizvajalcev strežniških sistemov in programske opreme.

MIRKO SIMONOVIČ

PRODAJNI INŽENIR

(+386) 2 3003 548

PETER KOKEC

PRODAJNI INŽENIR

(+386) 2 3003 540

STREŽNIŠKI SISTEMI V NAŠI PONUDBI VAM ZAGOTAVLJAJO:

Zmogljivost

▪vgrajene najnovejše tehnologije, najnovejši x86 Xenon procesorji, super hiter DDR4 delovni pomnilnik nadgradljiv tudi do 6TB, 12Gbit/s SAS/SATA krmilniki za vse vrste diskovnih pogonov SATA, SAS in SSD, …

Zanesljivost

▪redundantno napajanje, programska oprema za nadzor strežnika, hiter odzivni čas in čas popravila v primeru okvare, …

Nadgradljivost

▪ponujeni strežniški sistemi bodo rasli z vami, z vašimi zahtevami po procesorski moči, delovnem pomnilniku in diskovnimi kapacitetami

Prijavite se na novice
Prijavite se

Novice