×

ZAUPAJTE NAŠIM IZKUŠNJAM

 

Z več kot 20 leti izkušenj pri razvoju varnostnih rešitev, vam ESET zagotavlja:

 

Odlično delovanje – uživajte v hitrem preiskovanju in majhnem sistemskem odtisu, tako ne žrtvujete odzivnost za zaščitenost.

Proaktivno zaščito – zaščita v resničnem času pred znanimi grožnjami in proaktivna zaščita pred še neznanimi grožnjami z najboljšo tehnologijo v industriji.

Preprostost in uporabnost – priredite si nastavitve ali pa nastavite program ESET tako, da vas ne bo nikoli oviral.

 

PROAKTIVNA IN NEPREKOSLJIVA ZAŠČITA

 

Rešitve ESET so razvite v visoko optimizirani kodi in veljajo za najbolj učinkovite protivirusne preiskovalnike v industriji. ESET je bil pri razvoju proaktivne zaščite pionir, zato lahko svoje izkušnje uporabijo za kombiniranje različnih metod pri zaznavi celo vrsto škodljive kode, tudi tiste, ki so pred izbruhom.

 

Poleg zmogljivega preiskovalnega pogona ESET ThreatSense®, ki zaznava in odstranjuje nove grožnje, rešitve ESET vključujejo tudi:

eset

 

Zbirke virusnih definicij – tehnologija ESET znatno skrajša čas preiskovanja za zaznavo vseh določenih škodljivih programov. Redno in samodejno posodabljanje ščitijo pred zadnjimi grožnjami.

▪Analizo kode – protivirusne rešitve ESET izboljšujejo zaznavo tudi tako, da datoteke, s pomočjo analize, primerjajo z že znanimi primerki škodljive kode.

▪Generične zbirke – strokovnjaki v ESET-u razvijajo generične zbirke definicij za vse družine zlonamernih programov, tudi podrazličice, z uporabo enega samega vzorca, ki nadomesti na stotine individualnih vzorcev.

▪Emulacijo – sumljiva koda je opazovana in premaknjena v karanteno. ThreatSense® glede na obnašanje potem odloči ali vzorec predstavlja nevarnost in ga odstrani še preden lahko ta povzorči kakršnokoli nevarnost.

BOŠTJAN ČOLNIK

VODJA PRODAJE

(+386) 2 3003 546

MARKO KOPIČ

PRODAJNI INŽENIR

(+386) 2 3003 564

Prijavite se na novice
Prijavite se

Novice