×

Podjetja morajo biti vse bolj učinkovita in poiskati primernega partnerja za dejavnosti, ki jim ne prinašajo konkurenčne prednosti. Vzdrževanje informacijskega sistema je gotovo ena takih dejavnosti. V podjetjih je veliko delovnih mest, ki so vezana na delujočo informacijsko infrastrukturo in nenazadnje tudi na delujoč računalnik na pisalni mizi. Pa to ne pomeni, da mora imeti vsako podjetje vzdrževalca ali serviserja? Omejeni kadrovski viri lahko tako pripeljejo do neučinkovitega vzdrževanja informacijske infrastrukture v podjetju.

In komu zaupati vzdrževanje tako zahtevnih tehnologij, kot so sodobni informacijski sistemi?

Odgovor je preprost: podjetju, ki ima na tem področju res dolgoletne izkušnje ter obvladuje celoten spekter informacijskih tehnologij in rešitev. Comtron ima tako dolgoletne kot tudi vseobsegajoče izkušnje na področju informacijskih tehnologij. Nenazadnje je smiselno izbrati podjetje, ki lahko ponudi gotovost in lahko v vsakem trenutku zagotovi rešitev ali nadomestno opremo.

Učinkovita strokovna tehnična podpora in vzdrževanje sta najpomembnejša segmenta vsakega dobrega ponudnika informacijskih rešitev, zato gre naše podjetje s strokovno usposobljenim kadrom ter bogatimi izkušnjami pri vzdrževanju opreme različnih proizvajalcev v korak s časom. Dokaz tega je hitra in učinkovita mreža po celotni Sloveniji, rezultat pa bogate izkušnje pri različnih poslovnih subjektih, kar nam zagotavlja učinkovitost ter predvsem fleksibilnost celovitega vzdrževanja vaše opreme. Naše storitve vključujejo redno garancijsko ter izven garancijsko vzdrževanje, servis in nadgradnje osebnih in prenosnih računalnikov, monitorjev, tiskalnikov ter ostale periferne opreme, z velikim poudarkom na vzdrževanju strežnikov, ter ostale kritične opreme ter celovitih računalniških omrežij.

V zavedanju, da delovni procesi ne dovoljujejo nepotrebne izgube časa zaradi okvar opreme nudimo svojim partnerjem možnost rednega vzdrževanja in servisiranja opreme v okviru sklenjene vzdrževalne pogodbe, s katero vam zagotavljamo:

 

▪vzdrževanje funkcionalnosti računalniške opreme v dogovorjenem odzivnem času,

▪nadomestno opremo za čas popravila,

▪preventivne mesečne preglede računalniške opreme,

▪cenejše servisne storitve ter ostale ugodnosti.

Ob vzdrževanju tudi zagotavljamo funkcionalno integracijo različnih informacijskih rešitvah ter skladno delovanje različnih aplikativnih platform.

 

Na lokaciji naročnika vzdržujemo in servisiramo strojno in programsko opremo kot so strežniki, diskovni sistemi, komunikacijski sistemi

(stikala, usmerjevalniki), osebni in prenosni računalnik, monitorji, tiskalniki in ostala računalniška oprema. Vzdržujemo tudi telefonske sisteme

proizvajalca Cisco, Panasonic in Asterisk.

BOŠTJAN ČOLNIK

VODJA PRODAJE

(+386) 2 3003 546

Prijavite se na novice
Prijavite se

Novice