SonicWall vas ščiti pred WannaCry virusom

Bodite hitrejši od kriptovirusa- s SonicWall NGFW !

Dovolj je le malo nepazljivosti, posledice pa hitro čuti celotno podjetje. In dovolj je le en sam uporabnik, da virus zašifrira vse datoteke v podjetju. Upamo, da spodnjega prikaza okenca izsiljevanja niste doživeli, videli in tudi ne boste v prihodnje. Več o virusi si lahko preberete tukaj.

Če ste uporabnik SonicWall-a in uporabljate njegov anti-virusni sistem ste bili zaščiteni že od 17 aprila 2017, pred napadom izsiljevalskega virusa WannaCry, ki je do zdaj predstavljal največji kibernetski napad.

Hekerska tolpa ga je sprožila v petek, 12.5.2017, proti večeru v računalnikih angleških in škotskih državnih bolnišnic, kjer naenkrat niso mogli več odpirati datotek bolnikov. Da gre za kibernetski napad, je postalo jasno, ko se je na računalnikih pojavilo okno hekerjev z zahtevo po odkupnini. Tri dni naj bi bila 300 ameriških dolarjev, plačljiva v virtualni valuti bitcoin.

Namesto v Bitcoine raje investirajte v posodobitev vaše obstoječe varnostne opreme. Priporočamo rešitev SonicWall, požarni zid nove generacije, ki zagotavlja najvišji možni nivo zaščite pred raznovrstnimi napadi na vaše omrežje in IT infrastrukturo. Več o tem si lahko preberite na prispevku in blogu SonicWall-a.

         

 Kontaktirajte nas za nasvet, pregled, ponudbo na elektronski naslov: prodaja.ing@comtron.si

ali na telefonsko številko: 02 3003 546 .

0 745