×
  1. /
  2. Spletne rešitve

Ponujamo vam bogato izbiro kvalitetnih spletnih rešitev, ki vam pomagajo pri uveljavitvi podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Spletne rešitve, ki jih ponujamo, so:

Vse naštete storitve vam nudimo na enem mestu! Izdelamo vam spletno stran, torej predstavitev vašega podjetja, postavimo vam spletno trgovino, če vam vaša branža omogoča prodajo na spletu. Ker so v naši ekipi programerji, izdelovalci spletne vsebine in grafični oblikovalci, bomo za vašo spletno stran oziroma trgovino celovito poskrbeli, od samega delovanja do izgleda. Pomagamo vam postati bolj prepoznavni tako na spletnem, kot tudi na realnem trgu. Naša konkurenčna prednost je, da v rednem poslovanju uporabljamo naša orodja ter jih tako sproti izboljšujemo, saj sta poslovni in programerski oddelek v nenehni komunikaciji.

PONUDBO VAM PRIPRAVIMO V ROKU ENEGA DNEVA

Ponujamo vam tako spletno rešitev, kot tudi podporo, ki poteka po tem, ko je storitev opravljena. Podporo ponujamo preko telefonskih pogovorov, e pošte in oddaljene pomoči, lahko pa vam nudimo pomoč tudi na sedežu vašega podjetja. Vabimo vas, da si pogledate našo skupino rešitev  TRONweb in kaj vam lahko ponudimo. Prepričani smo, da boste našli nekaj zase. Če tega kaj potrebujete, ne boste našli sami, nas vseeno pokličite ali nam napišite e-poštno sporočilo. Verjamemo, da lahko pridemo do dogovora, ki bo ustrezal obema stranema in da vam lahko pomagamo!

IVANA ŠANTEJ

PRODAJNI INŽENIR

(+386) 2 3003 543

Želite izvedeti več? Pokličite nas!     Tel.: 02 300 35 00

Prijavite se na novice
Prijavite se

Novice