×
 1. /
 2. Spletne rešitve
 3. /
 4. Spletne strani

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

 

Naš sistem TRONweb je zelo preprosta in poceni rešitev za izdelavo spletnih strani. Sistem deluje po principu WYSIWYG (what you see is what you get – kar vidite, to dobite), kar omogoča sprotno preverjanja izgleda našega izdelka. S tem ko se prijavite v administratorski modul, lahko urejate slike, objavljate tekste, nalagate video vsebine, dokumente, pišete objave in še mnogo druga. Dostop do administratorskega modula je mogoč od koderkoli, vse kar potrebujete je naprava, ki je povezana na internet!

 

PONUDBO VAM PRIPRAVIMO V ROKU ENEGA DNEVA

Zakaj sploh potrebujem sodobno spletno stran?

Spletne strani so dandanes skorajda nuja. V Sloveniji skoraj 80% prebivalstva brska po spletu. 68% ga uporablja vsak dan! Moderna spletna stran tako omogoča, da uporabniki hitro najdejo informacije, ki jih potrebujejo. S tem povečamo možnosti za nakup naših izdelkov ter storitev in povečujemo naš dobiček!

 

Ali ni urejanje spletnih strani zamudno in zapleteno?

Ker naše spletne strani delujejo po sistemu upravljanja vsebin CMS, za njihovo urejanje ne potrebujete kakšnega posebnega tehničnega znanja ali znanja upravljanja. Princip WYSIWYG nam sproti prikazuje spremembe, ki jih dodajamo. Zaradi tega je zelo preprosto spreminjati pisavo, barve, velikost, pozicijo in druge atribute vsebine.

 

 

 

Kako poteka izdelava spletne strani?

 

 • Pregled trenutnega stanja
 • Opredelitev cilja spletne strani
 • Odločanje o tem, kaj naj spletna stran vsebuje
 • Izdelava vsebine
 • Kreacija vizualnih elementov
 • Testiranje delovanja
 • Zagon
 • Podpora in servis

 

Kaj lahko pričakujem od spletne strani?

Ker se zavedamo, da strmo narašča število spletnih uporabnikov, ki za brskanje uporabljajo telefone ali tablične računalnike, so naše strani popolnoma prilagojene mobilnim napravam. Prav tako so narejene po vseh standardih SEO, kar pomeni, da se bo Vaša spletna stran prikazovala visoko v brskalnikih. Več o SEO si preberite tukaj.

Izberite nas za izdelavo vaše spletne strani ter si zagotovite moderno in privlačno spletno stran, katero boste lahko upravljali sami! Če za to nimate časa, pa so vam naši strokovnjaki na voljo za nasvete in pomoč. Pokličite nas in pripravili vam bomo mamljivo ponudbo!

 

IVANA ŠANTEJ

PRODAJNI INŽENIR

(+386) 02 300 35 43

Želite izvedeti več? Pokličite nas!     Tel.: 02 300 35 00

Prijavite se na novice
Prijavite se

Novice