×
  1. /
  2. Spletne rešitve
  3. /
  4. Spletne trgovine
  5. /
  6. Izdelava spletnih trgovin

Ljudje se vsak odločamo o nakupu s pomočjo prejetih brošur, katalogov, revij, ipd. Za dokončen nakup pa moremo vseeno osebno pogosto obiskati prodajalno.

Omogočite vašim kupcem nakup vaših izdelkov iz domačega naslonjača brez tveganja. Začnite prodajati vaše izdelke s pomočjo najnovejše informacijske tehnologije in svetovnega spleta. Izkoristite številne prednosti, ki jih ponuja ta nepremagljiva kombinacija, tudi v mobilnem nakupovanju.

 

Izbirajte med štirimi paketi TRON WEB spletnih rešitev. Od tistih, ki želite svoj posel zgolj predstaviti na spletu, do tistih, ki želite napredno spletno prodajalno.

PONUDBO VAM PRIPRAVIMO V ROKU ENEGA DNEVA

paketi

V našem podjetju več let nismo delali na tehničnih izboljšavah spletne trgovine, zato je projekt implementacije novega spletnega mesta s spletno trgovino za nas predstavljal precejšen izziv. Odločitev o izboru izvajalca je bila vse prej kot lahka, saj je bilo težko v naprej oceniti, kako uspešno bo potekal razvoj pri posameznem kandidatu. Odločilno vlogo za izbor Comtrona je na koncu odigralo dejstvo, da smo kot podjetje močno povezani, saj delamo že s tremi Comtronovimi sistemi – tako ERP, Backoffice za nastavljanje akcij, kot tudi skladiščni sistem. Ker smo spletno trgovino dojemali kot del našega sistema in ne kot ločeno enoto, smo tudi predvidevali, da bo integracija najlažja, če izberemo izvajalca, ki nas pozna. Kot pri vsakem razvoju, seveda tudi tu ni šlo brez težav, vendar lahko zaenkrat rečemo, da smo jih večino uspešno rešili in imamo tako dobro delujočo spletno trgovino in prav takšen portal z uporabnimi vsebinami. Izboljšave in dograditve, pa so v spletnem okolju stalnica in zato se skupaj s Comtronom nenehno trudimo in po najboljših močeh izboljšujemo uporabniško izkušnjo
Tina BevkVodja marketinga

PRODAJNA AKCIJA!

 

Povezana slika

Ob naročilu spletne trgovine do 31.5.2018, vam BREZPLAČNO pripravimo kampanjo za digitalni marketing!

IVANA ŠANTEJ

PRODAJNI INŽENIR

(+386) 2 3003 543

Želite izvedeti več? Pokličite nas!     Tel.: 02 300 35 00

Prijavite se na novice
Prijavite se

Novice