Spodbujamo ekološko in trajnostno plačevanje s Hal mBills

Ponosni smo, da aktivno sodelujemo pri širjenju mobilnega načina plačevanja Hal mBills. V naši davčni blagajni TRONpos smo namreč omogočili plačevanje z mobilno denarnico, ki tako prispeva k ekološkemu in trajnostnemu plačevanju. Fizičen račun, fizična kartica zvestobe in konec koncev tudi fizična plačilna kartica niso več potrebni. Davčna blagajna TRONpos je verjetno najbolj razširjena davčna blagajna v Sloveniji in s tem tudi temelj za plačevanje z aplikacijo Hal mBills.

Odslej lahko v poslovalnicah naše zveste stranke, vodilnih trgovin za ekološko prehrano in zdrav življenjski slog Kalček, plačujete s slovensko mobilno aplikacijo Hal mBills, ki omogoča enostavno, hitro in varno plačevanje ter prenos denarnih sredstev. Mobilno aplikacijo Hal mBills lahko brezplačno prenesete na vaš mobilni telefon iz Trgovine Play in App Store, za uporabo se registrirate v nekaj korakih, in že lahko plačujete mobilno, brezgotovinsko.  Z mobilno denarnico Hal mBills zdaj lahko plačujete že na skoraj 500 lokacijah po celi Sloveniji in to 24/7/365 v realnem času: hitro, varno, enostavno, ugodno. Želite spoznati Comtron davčno blagajno TRONpos? Tukaj jo lahko naložite in brezplačno uporabljate 30 dni. V pomoč vam je TRONpos video vodič.

Kako lahko plačam račun v Kalčku s pomočjo Hal mBills aplikacije?

Na blagajni pokažete črtno kodo, ki jo ustvaril MBILLS. Blagajničarka kodo poskenira z zaslona vašega telefona, ki ga potem lahko pospravite, saj ga za izvedbo plačila ne boste več rabili. Ob koncu nakupa blagajničarki samo potrdite, da boste plačati s Hal mBills in s plačilnim postopkom ste zaključili. Znesek računa se avtomatično odšteje iz sredstev v vaši mobilni denarnici Hal mBills. Ob zaključku plačila boste v vašo aplikacijo prejeli tudi potisno obvestilo z zneskom računa, ki ste ga plačali v Kalčku.

Vzpostavljanje plačevanja z mobilno denarnico Hal mBills v Kalčku sta omogočila Comtron in MBILLS. Več o sami implementaciji in delovanju si lahko preberite tukaj.

                                                                                                              

Za več informacij nas kontaktirajte na telefonsko številko 051 345 916 ali na elektronski naslov iztok.tili@comtron.si.

0 900